Sabtu, 18 Februari 2017

Rupa-rupanya Sharnaaz Ahmad dah ada ilmu Kasyaf.

Rupa-rupanya Sharnaaz Ahmad  ada ilmu Kasyaf.

Siapa Sharnaaz Ahmad.

Ramai yang mengenali Sharnaaz Ahmad sebagai pelakon yang hodoh akhlak persis samseng jalanan.

Benar, Sharnaaz Ahmad hanya popular dengan sikap panas baran dan samsengnya sahaja, kalau nak diharapkan mutu lakonannya, Kalau nak diharapkan mutu lakonannya, rasanya lebih baik tengok wonderpets.


Terbaharu, samseng ini menyelar Fattah Amin dengan bahasa yang kesat di Twitter. 

Ramai yang tertanya-tanya mengapa Sharnaaz sebegitu gila hingga sanggup mencarut dan memaki hamum Fattah Amin. Rupa-rupanya dia lakukan semua itu berdasarkan ilmu Kasyaf yang dia miliki.

Gelak jangan tak gelak sebab saya pun tergelak-gelak apabila terbaca yang di akhbar Berita Harian bertarikh 19. Februari.2017, muka surat 84. Saya paparkan kata-kata Sharnaaz Ahmad untuk tatapan semua.

"Memang kami pernah berjumpa (Fattah Amin) sebelum ini, tetapi saya dapat berasakan ada aura negatif dalam dirinya yang membuat saya kurang selesa dengannya"

Wah, rupa-rupanya pelakon yang berlagak samseng dan bermulut hodoh( cakap kasar dan kesat) ini memiliki ilmu Kasyaf. Mungkin Sharnaaz Ahmad adalah antara insan terpilih yang dipilih oleh Allah untuk menjadi Wali-Nya. 

Wahai Sharnaaz Ahmad, hebat sungguh kamu hingga dapat merasakan perkara yang jauh tersembunyi di lubuk hati Fattah Amin. Jikalaulah benar, aku menyokong tindakan kamu menghina dan memaki Fattah Amin.


2 ulasan:

  1. hehe positif sungguh awak :D

    btw, dah daftar untuk kad debit baucer buku? (untuk pelajar) kalau belom jom bace entri baru di blog Fie utk lebih lanjut! ^^
    http://iamfieonafieridz.blogspot.my/2017/02/tiada-baucer-buku-lagi-di-tahun-2017.html

    BalasPadam
  2. suka lakonan sharnaaz time jadi jebat. soleh ja perangai. tapi yg realitinya, amat mengecewakan

    BalasPadam